Hirdetés

Sony Move.Me PC-re is!

|

Úgy látszik, a Sony szeretne a Kinect PC-s nyitása után kapaszkodni...

Hirdetés

Egy mérvadó PlayStationös blog ugyanis kiderítette, hgoy a Sony is ki akar adni olyan fejlesztőeszközt, amely segítségével PC-s felhasználások is képesek a Move-ot használni. 

Ez főleg az oktatásban, vagy hobbistáknál jöhet jól (mielőtt Move-val vezérelt PC-s játékokról vizionálunk) ugyanis szemben a Kinectes rendszerrel, ahol az érzékelőt egyenesen a PC-hez csatlakoztathatjuk és ott futtathatunk mindent, a Sony rendszeréhez szükség lesz egy PS3-ra is. A Move.Me voltaképp egy szerveralkalmazás, amely a PS3-on fut és a Move kontroller komplett státuszát (térbeli elhelyezkedés, mozgás, sebesség stb...) átküldi a PC részére - így ugyanahhoz az adathoz juthatnak hozzá a hobbifejlesztők, amelyhez a profi fejlesztők is. Előnye a rendszernek, hogy ezt hivatalosan támogatja a Sony, hátránya, hogy PS3 is kell hozzá - azonban így is sokkal több Move felhasználást lehet majd készíteni PC-re, mint eddig. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)