Hirdetés

The Last of Us Part II - már 2019-ben megjelenhet?

|

Könnyen lehet, hogy a The Last of Us Part II soundtrackje véletlenül elárult valamit a játék megjelenéséről.

Hirdetés

A The Last of Us Part II egyértelműen a jelen generáció egyik legjobban várt játéka, így természetes, hogy minden apró infómorzsába belekapaszkodunk, ami a megjelenéshez köthető. Most egy újabb nyomot hintett el a Sony, ezúttal a játék soundtrackjéhez kapcsolódóan.

Hirdetés

A Sony nemrég a PlayStation Music csatornájára feltöltött egy kis részletet a játék soundtrackjéből (melyet ismételten a zseniális Gustavo Santaolalla fog jegyezni) és míg a zene kiváló, a pletyka szempontjából valójában a leírás a fontos, ugyanis ott az szerepel, ugyanis ott a játék címe mellett a 2019-es évszám található.

Értelemszerűen ez nem jelent semmiféle megerősítést, amíg a Sony nem ad ki egy valóban hivatalosnak mondható közleményt, de egyáltalán nem lenne meglepő, hiszen amennyire mi tudhatjuk, a jelenleg fejlesztés alatt álló sikervárományos exkluzívok közül ez készül a legrégebb óta, szóval ha a cég jövőre is szeretne kiadni egy a God of Warhoz vagy Spider-Manhez hasonlóan nehézsúlyú versenyzőt, akkor ez ideális választás lehet.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)