Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - a The Order: 1886 művészei is csatlakoztak a csapathoz

|

Az Uncharted 4: A Thief's End fejlesztéséből már nincs annyira sok hátra, viszont az utolsó hajrához még jól jön egy kis profi segítség.

Hirdetés

A The Last of Us elsöprő sikere után a Naughty Dog úgy döntött, hogy újra visszatér mindenki kedvenc kincsvadászához nem csak a negyedik résszel, de az előző három epizód felújított, PlayStation 4-re megjelenő kiadásával is. Az új epizód fejlesztése kiválóan halad, de a biztonság kedvéért két elég profi kollégával bővítették a csapatot.

Az Uncharted 4: A Thief's End jövő márciusban jelenik meg, a közeledő megjelenés ellenére pedig még bőven van rajta mit dolgozni. Ennek érdekében igen tapasztalt szakembereket vett be a Naughty Dog csapata, méghozzá nem mást, mint a The Order: 1886-on művészként és világítóként dolgozó David Budlongot és Huan Trant.

A The Order: 1886 messze nem volt tökéletes játék, de ha valami, akkor az atmoszféra és a látvány az nagyon rendben volt, szóval mi bízunk abban, hogy az új csapattagot nagyban hozzá tudnak járulni a következő Uncharted hangulatához.

Ti milyen látványtvilágot vártok a következő Unchartedtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)