Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - PlayStation 4-es csomagban is megjelenik

|

Hamarosan megjelenik az első három Uncharted játék felújított változata, amit rögtön egy PlayStation 4 mellé csomagolva is beszerezhetünk majd.

Hirdetés

A PlayStation 4 tulajdonosok már javában várják az Uncharted 4: A Thief's End megjelenését, viszont sokan lehetnek még, akik teljesen lemaradtak az Uncharted-sorozatról, nekik pedig jó lenne, ha az elején tudnák kezdeni. Ezen a problémán segít az Uncharted: The Nathan Drake Collection, amit megjelenésekor akár egy PlayStation 4-gyel együtt csomagolva is megvásárolhatunk.

A Sony az amerikai PlayStation Blogon jelentette be, hogy a PlayStation 4-es bundle a játékkal együtt jelenik meg október 9-én. A csomagban az első három játék mellett egy 500GB-os merevlemezzel rendelkező PS4-et kapunk majd, valamint hozzáférhetünk az Uncharted 4 multiplayer bétatesztjéhez is, szóval ez kitűnő kiindulópont azoknak, akik nyakig szeretnének belemerülni Nathan Drake kalandokkal teli világába.

Az Uncharted 4: A Thief's End megjelenés 2016 márciusában esedékes. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)