Hirdetés

Plágiummal vádolják a Sonyt az egyik reklámja miatt

|

A vállalat videója több részletében is kísértetiesen hasonlít más anyagokhoz, ráadásul azóta már le is került az internetről.

Hirdetés

Az évek során rengeteg kiváló játék jelent meg a PlayStation 4-re, amelyeket érthető módon büszkén reklámoz a Sony. Ezúttal egy ütősnek szánt összeállítással próbálták meg népszerűsíteni a különféle alkotásokat, de az internet szemfüles népe egyből kiszúrta, hogy valami nagyon nem stimmel a dologgal.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment Japan Asia nemrég egy több perces videót tett közzé, amelyben összesen 16 remek játékot mutat be. Ebben még semmi különleges nincs, ám az egyes címek közé beékelt animációs szösszenetek már igencsak problémásak, ugyanis többeknek is feltűnt, hogy tagadhatatlanul hasonlítanak más alkotásokban is látott animációkra. A Catsuka csinált is egy remek összehasonlítást, ami bemutatja a furcsa jelenséget.

Ahogy látható, valóban felmerül a plágium gyanúja, és a jelek szerint a Sony sem túl boldog a dolog kapcsán, mivel időközben lekerült a videó a hivatalos YouTube-csatornáról. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen eltűnt volna, mivel a W Gamingnek sikerült lementenie. Íme a teljes anyag:

Egyébként a hírek szerint egy bizonyos Kevin Bao rendezte a problémás reklámot, és nagyon úgy tűnik, hogy nem ez az első eset, hogy lemásol valamit. Előkerült ugyanis még egy olyan animáció, amelyért Bao felelt, és bizony ebben is akadnak nagyon furcsa részek. Nézzétek csak!

Sokan úgy gondolják, hogy a Sony nem házon belül, hanem szabadúszókkal csináltatta a promóciós anyagot, és kicsit kevés lett a kontroll, most feltehetően izzad kicsit a jogi csapat, hogy megoldást találjanak az ügyre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)