Hirdetés

36 milliót fizettek az évfordulós PlayStation 4-ért

|

Nagyjából 36 millió forintért kelt el az kiemelten különleges évfordulós PlayStation 4, amin az egyes sorszám szerepel.

Hirdetés

Emlékeztek még arra az árverésre, ahol az egyes sorszámú 20. évfordulós PlayStation 4-et árverezték el? Amikor írtunk róla, még „csak" 20 milliónál járt a számláló, azóta viszont elkelt a konzol, ennél lényegesen magasabb áron.

Néhány napja kezdődött el a #00001 sorszámú évfordulós PlayStation 4 jótékonysági árverése, mely bár nem volt problémamentes, mostanra sikerrel zárult.

A konzol kb. 130 ezer dollárért kelt el, ami nagyjából 36 millió magyar forintnak felel meg, ami nem kevés. Meggazdagodni viszont senki nem fog belőle, ugyanis a Sony Computer Entertainment ezt az összeget a Save the Children alapítványnak adja, ráadásul hozzácsapnak egy saját, az aukciós árral megegyező összeget is az adományhoz.

Ha pedig ez nem lenne elég, további 50 forintot tesznek hozzá az adományhoz minden olyan Twitter-üzenet után, amiben szerepelt a #ps_20th_love tag. A Sony jelenleg is ellenőrzi a vevő információit, remélhetőleg ezúttal nem egy kamu licitről volt szó.

Ti mennyit fizetnétek a konzolért? Ha szeretnétek, tőlünk is nyerhettek egyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)