Hirdetés

Már csökkentik is a PlayStation 4 árát?

|

A pletyka szerint hamarosan olcsóbb lesz a PlayStation 4 az Egyesült Államokban. Talán ide is eljut az akció a közeljövőben?

Hirdetés

Megállíthatatlanul hódít a PlayStation, a konzol kiválóan szerepel az eladási listákon, nemrég megnyitotta kapuit az online ruhabolt, most pedig arról szólnak egyesek, hogy még az ünnepi időszak előtt lenyisszant egy kicsit a konzol árából a Sony.

Az USA egyik elterjedt üzletlánca, a Target nemrég a weboldalán feltűntetett egy reklámot, ami alapján nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan olcsóbb lesz a PlayStation 4. Japánban már bejelentették korábban az árcsökkenést, szóval nem lenne annyira meglepő. Nemrég egyébként az Xboxos Phil Spencer is úgy spekulált, hogy az ünnepi időszakra csökkenti a Sony a gép árát.

Ha hihetünk a híreknek, akkor az eddig 399 dolláros gép hamarosan csak 349 dolcsiba kerül majd, ami azért már egy jelentős összegnek mondható. Persze nekünk ez leginkább olyan szempontból érdekes, hogy ha már minden régióban olcsóbb lett a PS4, akkor talán hozzánk is eljut a Sony nagylelkűsége a közeljövőben.

Mit gondoltok? Mikor számíthatunk hasonló akcióra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)