Hirdetés

Öt játékot leplezett le ma a PlayStation, itt mindent megtudhatsz róluk!

|

Teljesen váratlanul, 15 perccel az első játék bejelentése előtt szólt a kiadó.

Hirdetés

Egyre jobban megváltozik a bejelentések rendje, most már gyakorlatilag bármikor bedobhatja egyik-másik nagy kiadó sikervárományosának első infóit. Az E3 2020 törlése miatt még jobban résen kell lennünk, de amíg minket olvastok, nem maradtok le semmi fontosról. 

Hirdetés

Ma 15:45-kor jelezte a Sony Twitteren, hogy öt külsős, PlayStation 4-re megjelenő játékot fog leleplezni, és 16:00-kor mutatta be az elsőt: ez a Boundary, ami egyébként PC-re is megjelenik. Ebben teljesen felszerelt űrhajósokat irányítva lövöldözhetünk egymásra a gravitáció nélküli térben lebegve. Karaktereinket testreszabhatjuk, különböző kasztok közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat, és mindenki rendelkezik egy passzív és aktív képességgel, ami meghatározza, hogyan segíthet csapatának a győzelem elérésében. Megjelenési dátum még nincs, 2020-ra tervezik a startot.

A második a Going Under, mely szeptemberben jelenik meg. Ebben elbukott startupok elátkozott romjait járhatjuk be, és démonokkal harcolhatunk, fegyverünkként különböző irodai eszközöket használva. A főszereplő marketinges gyakornokként kezdi, de hamar leküldik a pincébe, hogy szörnyekkel harcoljon.

A harmadik a John Wick Hex, mely bár nem új, PlayStation 4-en május 5-én debütál. A címszereplőt terelgetve kell látványos és hatásos gyilkolási koreográfiáját összeállítanunk.

A negyedik a Biped, mely április 8-án jelenik meg PS4-re. Egy könnyed, kooperatív akció-platformer lesz, amiben egy barátunkkal együtt a tökéletes koordinációra törekedve haladhatunk tovább, vagy gyakorlásképp nekiveselkedhetünk egyjátékos kihívásoknak is.

Az ötödik pedig a Windbound. A 5 Lives Studios játékának középpontjában egy Kara nevű lány áll, akit egy vihar elszakít társaitól, és egy különös szigetre sodródik. Először a túlélésért küzd, de szép lassan elkezdi felfedezni környezetét, miközben egyre komolyabb tengerjáró alkalmatosságokat épít. A szigetcsoportok mindig véletlenszerűen generálódnak, így nem lesz két végigjátszás pont ugyanolyan. Augusztus 28-án jelenik meg PS4-re.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)