Hirdetés

Nálad is pofátlankodik a Destiny 2? Így tüntesd el a reklámokat a PlayStation 4-en

|

Egyre több ember találkozik reklámokkal a PlayStation 4 kezelőfelületének főmenüjében, de szerencsére van megoldás.

Hirdetés

Karácsonykor bizonyára rengetegen vannak, akik egy vadi új PlayStation 4-et találtak a fa alatt, viszont a konzol bekapcsolása után még a veterán tulajdonosokat is meglepetésként érte, amikor egyszer csak reklámok kezdtek el megjelenni a dashboardon.

Hirdetés

Számtalan fórumon és portálon tűntek fel a napokban azok a posztok, amik arról szólnak, hogy váratlanul a Destiny 2 megvásárlására bíztató reklámok jelentek meg a már telepített alkalmazások között. Eléggé zavaró és egy kicsit félrevezető is, de szerencsére van megoldás.

Egyrészt az Options gomb megnyomásával ugyanúgy eltávolíthatjuk, mint bármi mást, viszont ha egy tartósabb megoldást szeretnénk, akkor nincs más teendő, mint ellátogatni a Settings -> System -> Automatic Downloads (Beállítások -> Rendszer -> Automatikus letöltések) menüpontba, majd a Featured Content (Kiemelt tartalom) melletti pipát eltávolítani.

Alapvetően még nem is az a legnagyobb gond, hogy ez egy reklám, hanem hogy kísértetiesen hasonlít egy telepített játék ikonjára és elég megtéveszthető lehet azoknak, akik nem annyira hozzáértők. Ti találkoztatok már a jelenséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)