Hirdetés

Nem támogatja majd a PS2 lemezeket a PlayStation 4 emulátora

|

Kiderült néhány érdekes dolog arról, hogy hogyan is fog működni a PlayStation 2 emuláció a PS4-en.

Hirdetés

Amióta a Microsoft bejelentette az Xbox One-on a visszafelé kompatibilitást, azóta várja a világ, hogy a Sony is meglépjen valami hasonlót a PlayStation 4-en, hogy ne vesszen kárba az a sok PS3-as klasszikus. Sajnos pontosan olyat úgy néz ki, hogy nem kapunk, de a Sony bejelentette, hogy a PlayStation 2 emuláció hamarosan valósággá válik, erről tudtunk meg most egy véletlen folytán néhány részletet.

Nemrég véletlenül kikerült az internetre egy trailer, ami ha minden igaz, akkor a Dark Cloud PS4-re kiadott változatának a trailere volt és kiderült belőle néhány információ arról, hogy milyen körülmények között emulálhatunk majd a konzolon.

A videó alatti szöveg alapján sajnos rögtön megkötésekkel kerülünk szembe, ugyanis ha minden igaz, akkor sem az eredeti PS2-es lemezek, sem pedig a PS2 Classics kiadások nem fognak működni a PS4-en. Ami viszont lesz, az az 1080p támogatás, a trófeák, valamint a Remote Play és a Share Play támogatottsága. Emellett egyébként a játékok kézikönyeit is megjeleníthetjük majd egy második képernyőn.

Ezek többnyire nagyon jól hangzanak, viszont az, hogy újra kell vásárolnunk a kedvenceinket valószínűleg nem fog tetszeni a rajongóknak, szóval reménykedjünk, hogy ez csak valami pletyka. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)