Hirdetés

Sony - minden, most ismert, 2018-as PS4-exkluzív tavasszal jön

|

Nem várat minket sokáig a Sony - Shawn Layden kijelentette, hogy a kiadó jövő évi játékait mind-mind az év első felében kapjuk meg.

Hirdetés

Ha a jelenlegi évet nézzük, a nagy, saját kiadású Sony-exkluzívok közül a Gravity Rush 2 és a Horizon Zero Dawn jött tavasszal, a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy nyár elején, az Uncharted: The Lost Legacy az őszi szezon kezdetén (augusztusban), a Knack 2 szeptemberben, a Gran Turismo Sport pedig valamikor szintén ősszel érkezik. Emellett ott volt a Nioh és az erősen Sony-támogatású, de PC-re is megjelent Nier: Automata, melyek bár más kiadók gondozásában jelennek meg, szintén PS4-exkluzívok. 

Hirdetés

Látszik, hogy a Sony számára idén is a tavasz volt zsúfoltabb, és ez jövőre még inkább igaz lesz. Shawn Layden, a SIE America elnöke elmondta, hogy minden, 2018-ra ígért játékra legfeljebb 12 hónapot kell várnunk, ami azt jelenti, hogy a Spider-Man, a God of War, a Detroit: Become Human és alighanem a Days Gone is legkésőbb jövő júniusban kapható lesz. Részletekre valószínűleg a decemberi PlayStation Experience-ig kell várnunk, ahol új játékokat is bemutathatnak, és bejelenthetik például azt, hogy a The Last of Us Part II megjelenés 2018 végére van betervezve. Nem biztos még, de merjük remélni.

Ennyi jó játékra nem lesz könnyű félrerakni. Mit vártok közülük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)