Hirdetés

Ilyen lett volna a Sony fura, kertitörpés deathmatch játéka

|

Régen hallottunk utoljára a Sony titokzatos játékáról, de nagyon úgy tűnik, hogy ezek után többet már nem is nagyon fogunk.

Hirdetés

Nagyjából két évvel ezelőtt bukkant fel először a Sony titokzatos védjegye, a Gnomageddon, melynek konkrétumait illetően akkor még csak találgatni tudtunk. Azóta nem is igazán lehetett hallani semmit erről az igen fura alkotásról, viszont most végre kiderült néhány részlet.

Az Unseen64 rendszeresen foglalkozik elkaszált játékok eredetével, a legutóbbi videóból pedig kiderül, hogy a titokzatos játék eredetileg a san diego-i stúdióban készült, miután egy belsős PlayStation Game Jam során próbált új, egyedi ötletekkel előállni a cég. A Gnomageddon projekt a jam egyik nyerteseként folytatódott tovább és egy online deathmatch játék lett volna, melyen jó és rossz (???) kertitörpék fordultak volna egymás ellen.

Az egykori csapat szerint a többféle játék mellett egy alaposan kidolgozott háttérsztori is belefért a játékba, ami sokat merített a törpékre vonatkozó népmesékből, mitológiából. Sajnos a game jam másik nyertese, a Kill Strain nevű MOBA olyan mértékű anyagi nehézséget okozott a stúdiónak, ami végül magával rántotta a másik projektet még annak ellenére is, hogy a tesztelők nagyon jó visszajelzéseket adtak.

Ti kipróbáltátok volna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)