Hirdetés

Máris leállnak egy tavaly megjelent PS4-es játék szerverei

|

A Sony összesen hat játék szervereinek leállítását jelentette be, melyek egyike kevesebb mint egy éve jelent meg PS4-re.

Hirdetés

Van úgy, hogy bizonyos játékok felett eljár az idő, és a szervereket már kár egy-két játékos miatt pörgetni. A szerverleállítások általában régebbi, előző generációs címeket érintenek, viszont ebben a generációban nem először fordul elő, hogy hónapokkal a megjelenés után a fejlesztők feladják a harcot, és inkább egy másik projektre fordítják erőforrásaikat.

Korábban a PS Plus-osoknak ingyen járó, viszont szerverek nélkül gyakorlatilag használhatatlan Dead Star volt az áldozat, most pedig a free-to-play Kill Strain lesz az, aminek kihúzzák a kábeleit. A SIE saját fejlesztésű akció-MOBA-ja nem volt túl jó, és nem is vonzott sok érdeklődőt, így néhány nappal első évfordulója előtt, július 1-jén elbúcsúzhatunk tőle. Szintén ezen a napon kapcsolják le a PS3-as High Velocity Bowling, a Medieval Moves: Deadmund's Quest, a Sports Champions és a Sports Champions 2, valamint a PS Vita-s Modnation Racers: Road Trip szervereit. Ennek hozadéka, hogy az online módokhoz kötődő trophykat nem lehet majd többé megszerezni, a Kill Strain pedig egyáltalán nem lesz játszható.

Hiányozni fog nektek bármelyik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)