Hirdetés

Egy újabb PS2-es cím lesz játszható PlayStation 4-en

|

Szépen lassan bővül a PS4-en is futtatható PS2-es játékok listája. Holnap egy újabb cím válik elérhetővé.

Hirdetés

A PlayStation 4-en PS2-es játékokat futtató emulátor már az indulásakor is remek címekkel debütált. Most egy új játék fogja bővíteni a listát, holnap érkezik ugyanis az Arc the Lad: Twilight of the Spirits. A Grand Theft Auto: Vice City, Dark Cloud, és Rogue Galaxy után sem maradunk szórakozás nélkül.

Az Arc the Lad: Twilight of the Spirits először Japánban jelent meg 2003-ban. Az európai és amerikai megjelenés 2004-ben történt meg, ezen a héten kedden pedig már PlayStation 4-en is játszhatunk vele. A játék története szerint az emberiség évek óta harcban áll a Deimos néven futó humaniod szörnyetegekkel. Mindkét fél a hihetetlen hatalmat biztosító Lélekköveket szeretné megkaparintani. Az Arc the Lad két főszereplője az ember és Deimos félvér testvérpár Kharg és Darc. A testvérek a harc ellentétes oldalain állnak, az ő kalandjaikat élhetjük át.

A Twilight of the Spirits csupán az első epizód az Arc the Lad játékok sorában. A második rész End of Darkness néven jelent meg. Egyelőre nincs hír arról, hogy ez az epizód is elérhetővé válna PlayStation 4-en. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)