Hirdetés

Új címekkel bővült a nagy januári PlayStation leárazás

|

Ha lemaradtál volna az utóbbi évek vagy hónapok nagyjairól, akkor érdemes lehet benézned a PlayStation 4 digitális piacára. Rengeteg nagy név került leárazásra.

Hirdetés

Ma reggel kibővült a Sony PlayStation 4-es januári akciója. Olyan játékok áraiból vágtak le, mint a Days Gone, a The Division 2 és a The Witcher 3: Wild Hunt. Utóbbit most egyébként is zsákszámra viszik minden platformon, köszönhetően a meglepően sikeres Netflix sorozatnak. Ha még nem volt szerencséd a játékokhoz, akkor érdemes lehet itt belevágnod.

Hirdetés

A januári akcióban egyébként rengeteg játék szerepel. A Borderlands 3-tól az Assassin's Creed Odysseyn át a Mortal Kombat 11-ig számtalan AAA címet zsákolhatunk most be 60 százalékkal olcsóbb árakon. Még az olyan új címekhez, mint a FIFA 20 vagy a Call of Duty: Modern Warfare is olcsóbban juthatunk most hozzá.

Ha fel szeretnétek markolni pár újdonságot, akkor nézzétek át a kínálatot ezen az oldalon, aztán kommentben meséljétek el, hogy milyen játékkal kezditek az évet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)