Hirdetés

A Sony leállítja a PlayStation All-Stars Battle Royale szervereit

|

Hat év működése után a Sony úgy döntött, hogy a Twisted Metal és a Warhawk mellett már a saját karaktereit szerepeltető verekedős játékát sem éri meg üzemeltetni.

Hirdetés

Az egyik fontos oka a multiplayer játékok népszerűségének, hogy sokkal hosszabb piaci élettartamuk lehet egy "egyszer játszós" single player játéknál, ami miatt jobban megéri milliókat beleölni egy kiadónak. Ez általában véve igaz, de sajnos a gyakorlatban még a legsikeresebb játékok sem élhetnek örökké, mivel kevés játék van, amit egy pár fanatikus játékos miatt érné meg fenntartani.

Hirdetés

Nagyjából hat évvel ezelőtt jelent meg a PlayStation All-Stars Battle Royale, ami a Smash Bros. szériához hasonlóan a Sony legismertebb karaktereit eresztette egymásnak egy pörgős verekedős játékban. A játék nem volt annyira nagy sláger, de úgy tűnik azért sikerült pár játékost megragadnia, ugyanis a Sony most jelentette be, hogy október 25-én leállítják a játékhoz tartozó online infrastruktúrát.

Emellett ugyanezen a napon fogják leállítani a kultjátékoknak mondható Twisted Metal és Warhawk szervereit is, valamint egy kicsit korábban, október 10-én a ModNation Racers-től is búcsút kell vennünk.

Nektek hiányozni fog valamelyik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)