Hirdetés

A Sony egy nappal hamarabb tüntette el a Driveclubot, sokan háborognak

|

Sokan szerettek volna az utolsó napon még lecsapni a játékra és a hozzá kapcsolódó DLC-kre, de a Sony váratlanul kiseperte az online boltot.

Hirdetés

A Sony márciusban jelentette be, hogy Driveclub és minden hozzá tartozó tartalom még idén távozni fog a PlayStation Store-ból, viszont a búcsúleárazás tragikus hirtelenséggel korábban szakadt félbe, és sokan már csak a játék hűlt helyét találták az online boltban. Egy nappal korábban történt a kasza, egyelőre senki sem érti, hogy miért.

Hirdetés

Jellemzően amikor egy játékot eltüntetnek a Store-ból, akkor előtte sokan pályáznak arra, hogy az utolsó pillanatban olcsón beszerzik, viszont több rajongó is arra lett figyelmes, hogy a Driveclub egy teljes nappal a bejelentett dátum előtt (ami augusztus 31. lett volna) nyom nélkül eltűnt (ahogy a Driveclub Bikes és a Driveclub VR is). Többen természetesen hangot is adtak az elégedetlenségüknek, meglehetősen érzékenyen és hevesen reagálva a szokatlan gyorsaságra.

Szerencsére egyeseknek már üzent a PlayStation ügyfélszolgálati oldala, így talán megoldódhat a probléma, viszont a Sony még nem adott ki hivatalos közleményt arra vonatkozóan, hogy miért nem tartották be az ígért dátumot. A szervereket 2020. március 31-én lövik majd le, offline módban a játék persze továbbra is játszható lesz a Driveclub. Nektek hiányozni fog? Be akartátok még szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)