Hirdetés

A Sony nem zárkózik el a jövőben bizonyos PlayStation-exkluzívok PC-s megjelenésétől

|

Abban az esetben biztos nem, ha multis címekről lesz szó.

Hirdetés

A Sony elnökének elmondása alapján van esély arra, hogy a jövőben nem csak PlayStationön élvezhetjük a cég egyes játékait - persze továbbra is a konzol sikeressége lesz az elsődleges, de hajlandóak lesznek bizonyos esetekben kivételt tenni.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden a Bloombergnek adott interjújában beszélt a PlayStation-exkluzívok lehetséges jövőjéről. Az üzletember szerint elképzelhető, hogy a cég kizárólagos álláspontja a first-party címekkel kapcsolatban változhat valamilyen formában.

"Támogatnunk kell a PlayStation platformot - ez sosem lesz kérdés. Ezzel együtt a jövőben lesz néhány olyan címünk a stúdión belül, aminek szüksége lehet egy szélesebb közönségre."

A Bloomberg interjújának kontextusából azonban kiderül, hogy Layden valószínűleg nem a PlayStation-exkluzívok Nintendóra vagy a Microsoft platformjaira való költözésére céloz. Nem kizárt, hogy a Sony a jövőben több multiplayer fókuszú játékkal is készülhet, amiket már a kezdetektől fogva az esetleges PC-s verzióval a fejükben fognak fejleszteni - ezzel egy nagyobb aktív játékosbázist megcélozva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)