Hirdetés

A Sony bejegyzett egy érintőképernyős PlayStation kontrollert

|

Valami készül a srácoknál, legalábbis az biztosnak tűnik, hogy egy új irányítási formával kísérleteznek.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment nemrég szabadalmaztatott egy új kontroller típust, amit a közelmúltban jegyeztek be az Egyesült Államok védjegy-hivatalában. A /r/PS4 közösségének tagjai figyeltek fel először az ügyre.

Hirdetés

A beadott védjegy leírása egyébként nem kifejezetten izgalmas. Majdnem a teljes szöveg megegyeztethető a PlayStation 4 kontrollerének jellemzőivel, egészen addig, amíg ehhez a szövegrészhez nem érünk:

"Egy érintőképernyő található az irányító felső részén..."

Mivel a Dual Shock 4 már tartalmazott egy érintő felületet, így adná magát a fejlődési útvonal egy teljes értékű érintőképernyő felé. Persze nehéz nem belelátni a Nintendo Switch iránti rajongás hatását, de akárhogy is, mi valószínűleg jól fogunk kijönni az újításból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)