Hirdetés

PlayStation Network - karbantartással kezdjük a napot

|

Bár valószínűleg viszonylag kevesen multiznak a reggeli órákban a PlayStation Networkön, aki mégis ezt tervezi, készüljön, karbantartás lesz.

Hirdetés

Időnként minden online szolgáltatás esetében szükség van egy kis karbantartásra, ez pedig legközelebb a PlayStation Networköt éri majd el a népszerű gamer rendszerek közül. A Sony két órán keresztül dolgozik konzoljai internetes felületén, ami viszont szerencsére viszonylag kevés fennakadást okoz majd.

A magyar idő szerint reggel fél hét és fél kilenc között tartó időszakban ugyanis ugyanúgy beléphetünk a fiókunkba, mint máskor, ahogy a legtöbb játék és PlayStationös alkalmazás is zavartalanul működik majd. Nem tudjuk viszont kezelni ebben a két órában a fiókunkat, ahogy a PlayStation Video és a PlayStation Store is szünetet tart. A konzolgyártó egyébként az javasolja, aktiváljuk a PS4-ünket az elsődleges konzolunkként, ha ezt eddig nem tettük volna meg, így okozza ugyanis a legkevesebb fennakadást a karbantartás.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)