Hirdetés

PlayStation Network - kilenc órás karbantartás várható

|

Hétfőn karbantartás miatt leáll a PlayStation Network, ezúttal a megszokottnál hosszabb ideig nem lesz elérhető a Sony szolgáltatása.

Hirdetés

Ezúttal kicsit tovább fog tartani a karbantartás a PlayStation Network hálózatán, úgy készüljetek, hogy legalább kilenc órás leállással számol a Sony.

Hétfőn helyi idő szerint reggel 04:30-kor leáll a PlayStation Network és délután 14:00-kor áll helyre teljesen a szolgáltatás. A karbantartás során biztosan nem lesz elérhető a PlayStation Store, a PlayStation Network felhasználói fiók menedzsment és a PlayStation Video. Az online játék lehetőségével is csupán abban az esetben élhetsz, ha a leállás előtti 24 órában bejelentkezel a hálózatra. 

Ahogy azt már megtanulhattuk a karbantartás általában csúszik egy pár órát, úgyhogy jobb, ha előre felkészültök. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)