Hirdetés

A Sony elkezdett ingyen Netflix előfizetést osztogatni a PS Plus tagoknak

|

Ha éppen van aktív PlayStation Plus előfizetésed, akkor kutasd át az email fiókodat. Lehet, hogy találsz ott egy magányosan kallódó Netflix ajándékot.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy egyes PlayStation Plus előfizetők már jó előre megkapták a karácsonyi ajándékukat. A Sony ugyanis egyes tagoknak küldött egy 3 hónap Netflix előfizetést kínáló emailt.

Hirdetés

Egyelőre hivatalos indoklást nem kaptunk az ügy kapcsán, és az sem biztos, hogy ez most egy mindenkinek szóló ajándék vagy csak véletlenszerűen kiválasztott szerencséseknek jár-e. A következő napokban valószínűleg ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Fontos megjegyezni, hogy az ajándék kódok november 30-ig érvényesek, így érdemes lesz mielőbb ellenőrizni, hogy ti kaptatok-e ilyesmit. Akinek már van aktív előfizetése, az nyilván hosszabbíthat. Így tuti lesz mit nézni ünnepek alatt a tévé elé kuporodva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)