Hirdetés

Valami nagy dologra készül a Sony a PS5 kapcsán

|

Idén nyárra olyat ígérnek, ami új lendületet ad a PlayStation 5-nek, a döcögős kezdés után.

Hirdetés

A Sony aktuális konzolja, a PlayStation 5 (PS5) útja eddig kissé rögösnek bizonyult, a készlethiánytól, az elérhető játékok szerény felhozatalán át a megjelent címekkel kapcsolatos kritikákig. Mivel azonban a piacvezető platformról van szó, a Sony igyekszik is bedobni mindent, olyannyira, hogy a tavaly elmaradt PlayStation Showcase-zel idén kifejezetten nagyot szeretnének durrantani.

A Sony konzoljának ügyében általában jól értesült szakújságíró, Jeff Grubb ugyanis arról számolt be, hogy a japán cég ezzel szeretné belökni a PS5 életciklusának második szakaszát - írja az Insider Gaming.

Hirdetés

A lap információi szerint ugyanis a szakember szerint a múlt csütörtöki State of Playre azért nem készült igazán komoly bejelentésekkel a cég, mert azokat későbbre, a valamikor nyár elejére ígért PlayStation Showcase-re tartogatják.

Grubb a Game Mess Decides podcastjában elárulta, hogy az idei E3 elé tervezett eseményt eredetileg tavaly ősszel tartották volna meg, azonban sok fejlesztő még nem állt készen, ezért döntöttek a halasztás mellett.

A PS5-öt három éve dobta piacra a Sony és bár az eladási mutatók nem rosszak, a felhasználók között egyre több a türelmetlenebb hang, amelyek több új, komoly címet szeretnének látni a konzolon. Az idén nyári PlayStation Showcase, ha valóban olyan erős lesz, ahogy Grubb állítja, alkalmas lehet rá, hogy  ismét felpörgesse a konzollal kapcsolatos lelkesedést és érdeklődést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A lap információi szerint egyébként az új játékok mellett a Sony arra is készülhet, hogy bemutassa a PS5 korábban már megszellőztetett változatát, amelyben egy leválasztható optikai olvasó is található. A cég emellett vezeték nélküli fülhallgatót és headsetet is fejleszt a PlayStation 5-höz - ezek a hírek szerint jövő év márciusában jelenhetnek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)