Hirdetés

Megvan a The Last of Us Part II új megjelenési dátuma, késik a Ghost of Tsushima

|

A Naughty Dog régóta várt folytatásának teret engedve kicsit hátrébb tolták a Sucker Punch játékát, de szerencsére erre sem kell sokkal tovább várni.

Hirdetés

Sony Interactive Entertainment a mai nap folyamán bejelentette, két jelenleg talán legjobban várt exkluzív címük mikor is kerülhet végül fel a koronavírusjárvány fényében a boltok polcaira. Megvan tehát, mikor érkezik meg a The Last of Us Part II, ahogy pedig azt sejteni lehetett, módosul kicsit a Ghost of Tsushima megjelenési dátuma is. 

Hirdetés

Eredetileg ugyebár 2020. június 26-án jelent volna meg a Ghost of Tsushima, most viszont eldőlt, hogy csak július 17-én fogjuk megkapni a Sucker Punch játékát. Ennek egy végtelenül egyszerű oka van: a The Last of Us Part II a friss információk szerint végül június 19-én fog megjelenni, értelemszerűen pedig a szezon két legnagyobb PS4-exkluzív címének startja között egyetlen egy hét túlzottan rövid idő lenne. 

Fáj persze nekünk is Ghost of Tsushima csúszása, de talán ez nem nagy ár azért, hogy ne kelljen tovább várnunk a The Last of Us folytatására. Arról továbbra sincs hír egyébként, hogy az Iron Man VR-ra mikor számíthatunk, ezt a játékot ugyebár a The Last of Us Part II-val együtt halasztották el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)