Hirdetés

God of War - veteránok dolgoznak majd rajta

|

Korábban pénzügyi okokból meg kellett ritkítani a Sony Santa Monicát, most azonban újra felöltik az üresen maradt helyeket. Tényleg készül az új God of War.

Hirdetés

Még a hónap elején rendezett PlayStation Experience-en szólta el magát Cory Barlog, hogy a biztosan készül egy új rész a God of War sorozatban. Úgy tűnik, hogy a februári leépítések után újra fel kell tölteni a Sony Santa Monica csapatát, hogy elbírjanak egy ilyen horderejű projekttel.

A stúdió több álláshirdetést is közzétett, egész pontosan nyolc pozícióba keresnek új munkatársat. Keresnek többek között pályadizájnert, különböző posztokra programozókat, de új motion capture-szakértőt és művészeket is felvesznek.

Ami érdekes ezekkel kapcsolatban, hogy a pályadizájneri poszt kivételével mindegyik állás vezető (senior) beosztású, amihez az adott területen öt év tapasztalatot várnak el. Ez persze nem feltétlenül jelenti, hogy az új emberek gyökeres változtatásokat eszközölnek majd, de mindenképpen lehetőséget ad arra, hogy egy új irányból közelítsék meg a jól bevált God of War-formulát.

Másrészről ha még nem állt össze az új játékot készítő gárda sem, az azt is jelenti, hogy bár egy bejelentésre van esély még 2015 során, a megjelenés még jó sokára esedékes.

Szerintetek milyen lesz az új God of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)