Hirdetés

TGS 2018 - kövesd élőben a Sony előadását!

|

A Tokyo Game Show 2018 előtt 10 nappal, ma délelőtt tartja egyórás bemutatóját a Sony, melynek során akár új, PS4-es játékok bejelentésére is sor kerülhet.

Hirdetés

Hivatalosan csak szeptember 20-án startol el a játékipar következő nagy rendezvénye, de a Sony szeret különcködni. A gamescomon csak félig-meddig volt jelen, viszont ma pótolja, amit ott nem mondott el. 

Hirdetés

Itthoni idő szerint 11:30-kor kezdődik az egyórás előadás, mely várhatóan főleg a japán piacra szánt játékokról fog szólni, de a nyugati játékosok számára is tartogathat érdekességeket. Szó eshet például a Ghost of Tsushimáról, a Kingdom Hearts III-ról vagy a Death Strandingről, és ez a három már önmagában elég a boldogsághoz.

Minden fontos bejelentésről külön is írunk, de ha épp ráértek, a fenti videó elindításával követhetitek az eseményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)