Hirdetés

Mit tegyen egy PlayStation tulaj? A Sony szerint vegyen PC-t

|

A Life is Strange Episode 3 megjelenését elég sokan várták már. Volt olyan is, aki a Sony munkatársát kérdezte, hogy mikor lesz elérhető. Elég furcsa választ kapott.

Hirdetés

Itt a Life is Strange Episode 3 megjelenés, és mivel eléggé szeretjük sokan a sorozatot (itt olvasható a Life is Strange Episode 1: Chrysalis teszt és a Life is Strange Episode 2: Out of Time teszt is a GSO-n), nem csoda, hogy páran türelmetlenül várták már a folytatást.

Főleg akkor lett nehezebb a várakozás, amikor a PlayStation tulajok még nem próbálhatták ki az elvileg megjelent játékot, az egyikük szóvá is tette Twitteren, hogy bizony hol van már a várva-várt epizód. A Sony válaszát törölték már azóta, így csak a Kotaku által megörökített csodás emlékképet oszthatjuk meg veletek, de íme a hivatalos válasz:

Zseniális. A link egyébként tényleg a Life is Strange Episode 3 Steam oldalra mutatott, nem csoda, hogy azóta törölték a választ, de az internet nem felejt. Nem vagyunk benne biztosak hogy a (vicces kedvű/nem túl éles eszű) kolléga még ott dolgozik, de köszönjük a tippet, miszerint játszhatunk PC-n is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)