Hirdetés

Egy vadonatúj játékon dolgozik a Sony egyik stúdiója

|

Felkerült az internetre egy álláshirdetés, ami alapján úgy tűnik, ismét valami nagyszabású projekttel készül a cég.

Hirdetés

Számos kiváló játékot köszönhetünk a Sony-hoz tartozó fejlesztőcsapatoknak, hiszen elég csak például a Naughty Dog vagy épp a Guerrilla Games alkotásaira gondolni. Ráadásul ha minden igaz, akkor már készül egy újabb grandiózus cím.

Hirdetés

Nemrég megjelent egy álláshirdetés, amiben a Sony egy sok éves tapasztalattal rendelkező, veterán játékfejlesztőt keres lead character artist pozícióra. Ez a munkakör gyakorlatilag a karakteralkotást jelenti, tehát nagyon sok apró részletre kiterjed. Ám ami ennél is érdekesebb az az, hogy a Sony a filmes történetmesélés következő fejezetéhez keresi az új munkatársat, ami valószínűleg azt jelenti, hogy ismét egy olyan minőségű játékot kapunk majd, mint például a The Last Of Us vagy az Uncharted széria valamelyik része.

Ti milyen játéknak örülnétek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)