Hirdetés

A Sony válasza a Resistance: Fall of Man perre

|

Szombaton számoltunk be arról, hogy a Church of England pert indított a Sony ellen, amiért az engedély nélkül használta fel a manchesteri katedrálist a Resistance: Fall of Man játékban, de a cég nem várt sokat a válasszal.

Hirdetés

A Sony levélben reagált a katedrális püspöke által kifogásolt jelenetre, ami miatt beperelték a céget. A Sony Computer Entertainment Europe válaszában természetesen komolyan vették a pert és figyelni fognak az ezzel kapcsolatos eseményekre. A Resistance: Fall of Man egy alternatív világban játszódik, ami az 50-es évek európai hadszínterein támadó idegen erőket mutatja be, akik ellen a játékosok vehetik fel a harcot. A program nem a valóságon alapul, így nem lehet azzal összevetni. A cég szerint minden szükséges engedélyt beszereztek a játékhoz, ennek ellenére felveszik majd a kapcsolatot az illetékesekkel, hogy jobban megértsék a probléma okát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)