Hirdetés

Sony VR Headset - egyre biztosabb a márciusi bejelentés

|

A Sony továbbra is hallgat, de bizonyos források szerint a fejlesztői készletek már a fejlesztőknél vannak, és a GDC-n bizony bemutatkozik a Sony virtuális valóság szemüvege.

Hirdetés

Közel egy hét múlva végre találkozhatunk a Sony VR headsetjével, ugyanis több jel is mutat arra, hogy az eszköz prototípusát a Game Developers Conference alatt mutatják be.

Egy meg nem nevezett külsős fejlesztő állítólag már rendelkezik a VR Headset egy példányával. Véleménye szerint a fejes „fényévekkel előrébb tart” az Oculus Rift első modelljéhez képest, de a különbség valószínűleg csökken az új Crystal Cove kiadás érkezésekor. A forrás arról is beszámolt, hogy a Sony fejeshez még nincs nagy szoftveres támogatás, ennek ellenére a konferencián valószínűleg lesz lehetőség valamiféle tech demó kipróbálására. A cég jelenleg még nem terheli a fejlesztőket a VR technológia játékokba való bevezetésével.
 

A San Francisco-i konferencián a Sony „Driving the future of innovation” címet kapott előadásán Richard Marks és Anton Mikhailov fogja bemutatni nekünk a vállalat legújabb fejlesztéseit. Érdemes megjegyezni, hogy mindkét fejlesztő jelentős szerepet játszott a PlayStaion Eye, és a PS Move elkészítésében. A Sony mindössze ennyit reagált a feltevésre: „Nem reagálunk semmiféle pletykára vagy spekulációra.” 

Mostmár érdemes fogadni arra, hogy a bemutatón tényleg látjuk a VR szemüveget. Mit gondoltok, milyen lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)