Hirdetés

Sony vs. Activison - neszójjábe, öreg!

|

A Sony amerikai fejese, Jack Tretton, visszaszólt az Activison vezérigazgatójának, árpolitikájuk kritizálása miatt.

Hirdetés

Pár hete Bobby Kotick, az Activison vezetője, hangot adott azon véleményének, hogy a PS3 és X360 árának két éven belül 200 dollár alá kell esnie, különben a Sony és a Microsoft nagy bajban lesznek. Erre érkezett most Tretton válasza egy interjú keretein belül. Ebben közölte, hogy számára meglepő, a szoftvergyártókat mennyire nem érdekli a játékaikat futtató konzolok sikere, pedig nélkülük nem tudnának megélni. Ráadásul neki eszébe sem jutna, hogy a játékok áraiba beleszóljon, és egyébként is: ha Kotick ennyire ért hozzá, készítsen saját konzolt. Azaz röviden: az Activison törődjön a saját dolgával.

A lenti képen pedig láthatjátok, hogy Jack Trettonnak még Csubakka sem mer beszólni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)