Hirdetés

PGW 2015 - bemutatkozott a Boundless

|

Az idei Paris Games Weeken nagy szerepet kaptak az AAA címek, de természetesen az indie játékoknak is jutott hely.

Hirdetés

Az idei Paris Games Week bővelkedett érdekes bejelentésekben és bemutatókban, viszont szerencsére ezúttal sem csak a nagyobb stúdiók projektjei kaphattak helyet a színpadon, hanem a kisebb, de legalább annyira ambíciózus független csapatok is bemutathatták, hogy milyen izgalmakon dolgoztak az elmúlt időszakban.

A Wonderstruck első játéka, a Boundless is ezen a konferencián mutatkozott be. A nyitott, procedurálisan generált világokban játszódik történet elején nem igazán tudhatjuk, hogy milyen világban fogunk kikötni. Innentől nagyjából ránk bízza a játék, hogy mit teszünk, de ha elég ügyesen összedolgozunk a haverokkal, akkor akár meg is kereshetjük az adott világ Titánját, akit legyőzve értékes erőforrásokhoz juthatunk, amiből aztán léghajókat és egyéb menő masinákat eszkábálhatunk.

A Boundless megjelenési dátumát egyelőre nem tudjuk, de természetesen ez is PlayStation 4 exkluzív lesz. Mit ne mondjak, bőven lesz mit játszani jövőre a PS4 tulajoknak. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)