Hirdetés

Sorozatgyilkos járja a The Elder Scrolls V: Skyrimet, valaki megölte a játék összes élőlényét

|

Nem mindennapi, és gyakorlatilag lehetetlen kihívásnak esett neki egy olyan The Elder Scrolls V: Skyrim játékos, aki nem tiszteli nagyon az életet.

Hirdetés

Idén novemberben lesz 10 éves a The Elder Scrolls V: Skyrim, ennyi idő alatt pedig már tényleg láttunk ezer és egy különböző hajmersztő kihívást, melyet a Bethesda játékának rajongói állítottak maguk elé, majd teljesítettek is. Most épp egy "jaeinskyrim" nevezetű játékos azt találta ki, hogy meg fog ölni mindenkit a Skyrimben, tehát az összes embert, szörnyet és egyéb élőlényt kardélre hányja véres kalandja során.

Mondanunk sem kell, ez konkrétan lehetetlen, mivel egyes NPC-k pár játékbéli nap után respawnolnak, tehát újra felélednek és folytatják mindennapi életüket. Egy kis trükközéssel viszont így is sikerült megoldani a dolgot.

Hirdetés

Az NPC-k ugyanis csak akkor respawnolnak, ha visszatérünk azokra a területekre, ahol egyébként találkozhatnánk velük. Mindösszesen annyit kellett tehát tenni jaeinskyrimnek, hogy sosem ment vissza egy már "befejezett" régióba, és egyetlen hatalmas kört végigjárva kiirtott mindenkit a játékban.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy megölt 2201 embert és több mint 2400 egyéb lényt a Skyrimben.

Hasznosnak éppen nem nevezhető a kihívás, de az erőfeszítést akkor is díjazzuk itt, a Mókus örsben, ha éppen semmi értelme nincs. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)