Hirdetés

Sorra kapja a negatív értékeléseket a Kerbal Space Program 2, de ez sem a játéknak szól

|

A Kerbal Space Program 2 jövője veszélybe került a Take-Two miatt, a játékosok pedig a maguk módján próbálnak hangot adni nemtetszésüknek.

Hirdetés

Már akkor sem voltak nagyon lelkesek a rajongók, amikor a Kerbal Space Program 2 korai hozzáférésű verziója megjelent tavaly februárban. A folytatás viszonylag kevés tartalommal és teljesítménygondokkal érkezett, és bár ez érthető egy fejlesztés alatt álló lévő játéknál, a sorozat rajongói a sokkal bőségesebb és csiszoltabb előző rész után joggal lehettek csalódottak. A fogadtatás rideg volt, és a mostani helyzet nem segít a közhangulaton. 

Kiderült ugyanis, hogy a Take-Two bezáratta a Kerbal Space Program 2 stúdióját, az Intercept Gamest. A kiadó megígérte, hogy a játékot a Private Division leányvállalatuk majd befejezi, de a rajongók minden bizalmukat elvesztették a Take-Two szavaiban. A Steam-felhasználók már mentek is a helyre, ahol a legegyszerűbben mondhatják el, mi bántja őket: az értékelési oldalra.

Hirdetés

A "vegyes" értékelésből hamar "rendkívül negatív" lett, és a kommentek között a játékosok konkrétan azt javasolják az érdeklődőknek, hogy senki se vegye meg a Kerbal Space Program 2-t addig, amíg legalább egy nagy frissítés ki nem jön a projekt új gondozóitól.

Hogy mi lesz ezzel a játékkal, az majd a jövőben kiderül. Egyelőre nehéz lenne bárkinek ajánlani azt, hogy 50 eurót költsön egy kétes sorsú Early Access címre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)