Hirdetés

Sorra kerülnek vissza korábban levett Xbox 360-as játékok az Xbox Store-ba

|

Ráadásul ezek mindegyike működik Xbox One-on, és így várhatóan Xbox Series X-en is fog.

Hirdetés

Általában azért kerülnek le játékok a különböző digitális áruházakból, mert lejárnak a zenei vagy más jellegű licencek, de sok esetben a fejlesztők igyekeznek áthidalni ezt a problémát, és később újra elérhetővé teszik alkotásaikat. Vannak olyan játékok is, amiknél nem kaptunk magyarázatot az eltávolításukra, szimplán csak eltűntek egyik napról a másikra.

Hirdetés

Most azonban mozgolódás van az Xbox Store-ban, ugyanis számos visszafelé kompatibilis játék került fel újra a kínálatba (immáron közvetlenül Xbox One-ra megvásárolható címként), némelyik négy vagy ötéves kihagyás után. A napokban ismét elérhetővé vált például a Tom Clancy's H.A.W.X., a Pure, a Midnight Club: Los Angeles, a DiRT 3 és a Burnout Paradise eredeti kiadása, de a Redditen folyamatosan gyarapodó lista tartalmaz még egyéb, korábban népszerű címeket. Néhány játék ugyanakkor csak egy pillanatra volt megvásárolható, azóta újra elérhetetlenné tették. Várhatóan a napokban a Microsoft is megszólal, és megtudjuk, mi történik igazából. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)