Hirdetés

SOS - ebben a túlélős játékban a szavak legalább olyan halálosak, mint a fegyverek

|

Hamarosan elérhetővé válik a Steam korai hozzáférésű rendszerén keresztül egy játék, amiben a többi játékos eszén túljárva kell kijutnunk egy szigetről.

Hirdetés

Viszonylag kevés az olyan többjátékos alkotás, amelyben erőszak nélkül is felülkerekedhetünk ellenfeleinken, de az Outpost Games alkotása pont ilyen lesz. Egyetlen célunk lesz benne, méghozzá az, hogy a játszma végén ott legyünk a mentőhelikopterben, és csak rajtunk múlik, hogyan érjük ezt el.

Hirdetés

Az SOS-ben 16 játékosnak kell túlélnie a La Cuna Islanden, miközben egy rejtett ereklye után kutatnak, a meccset pedig mindenféle vérszomjas szörnyek és egyéb kellemetlen helyzetek teszik izgalmasabbá. Nem feltétlenül battle royale címről van szó, de a koncepció nagyon hasonló, ugyanis a játék végén mindössze hárman juthatnak ki élve a szigetről.

Így hát legfőbb feladatunk az lesz, hogy szövetségeseket keressünk, vagy épp magányos farkasként megpróbáljuk manipulálni a többieket. Mindebben a játékba beépített voice chat lesz segítségünkre, amellyel ugyanúgy szóba elegyedhetünk a többiekkel, mintha csak a valóságban tennénk azt. Tehát csak azok fognak minket hallani, akik a közelünkben vannak. A 30 perces meccsek során viszonylag kevés fegyvert és lőszert fogunk találni, szóval a legkönnyebben úgy élhetjük túl a kalandot, ha tényleg igyekszünk túljárni a többiek eszén.

Az érdekes koncepcióval rendelkező SOS január 23-án válik elérhetővé a Steam early access-rendszerén keresztül, és 29.99 dollárért bárki beszállhat a mókába.

Mit gondoltok, sikeres lesz majd ez a nem hétköznapi túlélőjáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)