Hirdetés

Sosem volt még ilyen szép a World of Warships

|

Komoly ráncfelvarráson esett át a Wargaming alkotása PC-n, de nem csak a látvány újult meg.

Hirdetés

Miután a fejlesztők hosszútávra terveznek az online multiplayer játékokkal (ideértve kooperatív és kompetitív shootereket, MMO-kat és MOBA-kat is), előbb-utóbb a legsikeresebb címek életében is elérkezik az a pont, amikor már nem elég csupán új tartalmakkal, játékmódokkal és kényelmi funkciókkal bővíteni, hanem a külalakot is kor elvárásaihoz kell igazítani. Ez történt a World of Warcrafttal és a World of Tanksszel is pár éve, és most a World of Warshipsen a sor, hogy szépészeti beavatkozásnak vessék alá.

A 0.10.10-es update-nek hála a víz megjelenítése (a felszín alatt is) mutatósabbá, a hullámzás pedig sokkal élethűbbé vált, és a térképek némelyikét HD textúrák, valamint animált objektumok varázsolták szebbé. Már azok a szigetek jobban néznek ki, amelyeken mindössze a vegetációt dolgozták át.

Hirdetés

Négy újabb ún. szuperhajó (Condé, Annapolis, Yamagiri, Zorkiy) érkezett a frissítéssel a már meglévő kettő (Satsuma, Hannover) mellé. Ezek alternatív tüzelési módokkal illetve különböző torpedótípusok bevetésével tudják befolyásolni egy-egy tengeri ütközet kimenetelét. Rangsorolt és kooperatív csatákban is irányíthatjuk őket.

Vagy ha rokonszenvesebbek a Komosolets, Serov, Pobeda és Admiral Nakhimor névre keresztelt vadonatúj szovjet repülőgép-hordozók, hát akkor azokat. Miután rakétával, torpedókkal és bombákkal szerelt repülőrajokat tudnak a levegőbe küldeni, vétek lenne alábecsülni hatékonyságukat.

Ezen felül érkeznek még tematikus ütközetek, amelyek teljesítéséért a Nororossiysk csatahajó, egy kikötőhely, valamint egy 6 skillponttal rendelkező parancsnok üti a játékosok markát. És bizonyára sokan üdvözlik az Arms Race 12v12-es összecsapásainak visszatérését is. Ebben különleges boostzónákat kell elfoglalnunk és megőriznünk, míg arra várunk, hogy odaérjen az erősítés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)