Hirdetés

Sötét varázslattal átitatott Hogwarts Legacy videó érkezett

|

A gamescom nyitóestjén villantottak minden korábbinál látványosabb előzetes a Harry Potter világába helyezett akció-szerepjátékból.

Hirdetés

Elkezdődött a Gamescom 2022, a nyitóeste pedig szokás szerint kétórányi tömény izgalommal rázza fel az uborkaszezonba belefáradt gamereket. Megannyi bemutató és játékmenet mellett új videón láthattuk a nemrég elhalasztott, de most már megjelenési dátumhoz kötött Hogwarts Legacy-t, ami most rövid, viszont annál látványosabb videóval nyomatékosítja bennünk, hogy mennyire jó is lett volna ezzel tölteni az ünnepeket..

A videóban beleleshettünk a sztori némely pillanatába, ahol felhívják a figyelmünket, hogy semmilyen körülmények között se merjünk varázslatot használni, akkor ugyanis azonnal értesítik az igazgatót.

Hirdetés

A történet persze sosem ilyen egyszerű, az előzetesben feltűnő karakterek pillanatok alatt kalamajkába keverednek, ahol akár sötét varázslatra is szükség lehet, ami, sajnos egy idő után elkerülhetetlen.

Láthatunk továbbá néhány roxforti helyszínt, élőholtakat és egyéb varázslényeket, amik most kivétel nélkül a játékosok kárát akarják. A Hogwarts Legacy, ha több késés nem lesz, jövő február 10-én jelenik meg Xbox One és Series gépekre, PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)