Hirdetés

Sötétebb lesz a Marvel's Spider-Man 2, akárcsak A Birodalom visszavág

|

Peter Parker és Miles Morales egyesítik erejüket, amire szükség is lesz, hogy visszaverjék az új fenyegetést.

Hirdetés

A Sony számos bejelentéssel lepett meg minket a szeptember eleji digitális műsora, a PlayStation Showcase során, köztük a Marvel's Spider-Man 2 leleplezésével. A projekt létezése önmagában nem okozott sokkot, de örülünk, hogy megerősítették.

A trailer ugyan hangulatos volt, de egyúttal baljós is, amelyet aláhúzott Kraven narrálása és a végén felbukkanó Venom is. 

Hirdetés

Ez pedig nem véletlenül van így. Nyilvánvalóan Peterék nem veszítették el a humorérzéküket, ugyanakkor az előzetes előrevetíti azt, amit a Marvel Entertainment alelnöke, Bill Rosemann megemlített a This Week In Marvel podcast során. A vállalat szakembere - aki az Ultimate Marvel vs. Capcom 3-nál például kreatív vezető volt - elmondta, hogy a folytatás egy kissé sötétebb hangulatú, vagyis ha az első részt az Egy új reménynek tekintjük, akkor a Marvel's Spider-Man 2 olyasmi lesz, mint A Birodalom visszavág. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ez a stílus passzol az Insomniacnál formálódó másik projekthez, a Marvel's Wolverine-hez, amellyel kapcsolatban Rosemann azt mondta, hogy valamikor el fogják árulni a megjelenési dátumot, addig viszont érdemes újranézni a videókat, mivel temérdek részletet és easter egget rejtettek el bennük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)