Hirdetés

Soulcalibur VI - ilyen ruhában hogy nem fázik Ivy?

|

Persze harc közben kimelegszik az ember, de ez még így is meredek. Nem csak az ő, de még egy karakter visszatérését megerősítette a kiadó.

Hirdetés

Jelenleg nyolc karakternél jár a Soulcalibur VI, ennyit jelentettek be a mai napig. A Bandai Namco ütemesen szórja az infókat, és a megjelenés feltehetően még van annyira messze, hogy a lista a többszörösére hízhasson.

Hirdetés

Mai két visszatérőnk az összes korábbi Soulcalibur játékban szereplő Ivy, illetve a Soulcalibur 3-ban debütált Zasalamel. A hölgy egy elég bika vállvértet visel, ami ebben a játékban elég lesz ahhoz, hogy ne vágják ketté azonnal egyberészes tangabikinijét. Ne munkában, iskolában, szupermarketben nézzétek meg bemutatkozó trailerét.

Zasalamel szerencsére jobban felkészült a télies időjárásra, dupla vállvértet visel teljes testét elfedő ruháján. Kaszája miatt is elég menő. 

A játék valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)