Hirdetés

Soulcalibur 6 - bejelentették a következő karaktert

|

Ezúttal nem egy olyan nagy kaliberű vendégkarakter érkezik, mint Ríviai Geralt, hanem egy visszatérő harcos.

Hirdetés

Ahogyan a SoulCalibur VI tesztünkben is írtuk, a Bandai Namco verekedős játékszériájának legújabb darabja minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a harcok köré felépített történetre és teszi mindezt úgy, hogy egyszerre vonultat fel régi és új karaktereket egyaránt. 

Hirdetés

Durván egy hónapja a játék fájljaiban találtak már arra utaló jeleket, hogy Cassandra és Amy is bekerülnek majd a SoulCalibur VI-ba DLC-k formájában, a napokban pedig a Bandai Namco hivatalosan is megerősítette, hogy Amy lesz a következő játszható karakter. 

Raphael tanítványa, a hozzá hasonló harcstílust használó Amy először a SoulCalibur 2-ben bukkant fel, majd a harmadik részben bónuszkarakter volt, később pedig a széria állandó szereplőjévé vált. Elérkezett az idő, hogy a legújabb fejezethez is csatlakozzon.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor számíthatunk Amy bekerülésére, de a trailer azt ígéri, hogy hamarosan. Ez alapján pedig mérget vehetünk rá, hogy előbb-utóbb Cassandrát is bejelentik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)