Hirdetés

SoulCalibur VI - megvan, mikor kerül be a NieR: Automata főszereplője

|

Már nem kell sokat várni, hogy Ríviai Geralt után egy újabb vendégkarakterrel bővüljön a Bandai Namco verekedős játéka.

Hirdetés

Csirke tesztje szerint igencsak jól sikerült a már több két évtizede indult verekedős játékszéria legújabb epizódja, a SoulCalibur VI, és nem csupán Ríviai Geralt szerepeltetése miatt, de nyilvánvalóan az is  hozzátett az élményhez. 

Hirdetés

Október végén azonban kiderült, hogy a NieR: Automata főhősnője, YoRHa No. 2 Type B, vagyis ahogy a rajongók ismerik, 2B is játszható karakter lesz. A Bandai Namco eleddig nem árulta el, hogy mikor számíthatunk a különleges harcosra (aki egyedi pályával és zenével fog debütálni), azonban most kiderült, hogy 2B december 18-án csatlakozik a küzdelmekhez mindhárom platformon. 

A SoulCalibur VI már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, 2B-t pedig bezsákolhatjátok a Season Pass részeként vagy akár külön is. Ha szeretnétek egy példányt a játékból PS4-re, december 14-én 15:00-ig még nevezhettek érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)