Hirdetés

Soulcalibur VI - nocsak, ki tér vissza?

|

Egy régi ismerőssel bővül az új Soulcalibur felhozatala, aki saját trailert is kapott.

Hirdetés

Ha a Soulcalibur VI pénzügyi bukta lesz, akkor bizony jó eséllyel az egész sorozat a süllyesztőbe kerül és lehet, hogy sosem készül hetedik rész. Pont emiatt szeretnének a fejlesztők nagyon bizonyítani a játékosoknak és pakolják tele a játék felhozatalát érdekesebbnél érdekesebb karakterekkel. Legutóbb egy vadonatúj szereplőt, Azwelt leplezték le. 

Hirdetés

Az új arcok mellett természetesen bőven vannak ismerős harcosok is, amilyen a korábban bejelentett Talim. A kompániához csatlakozik a most bemutatott Cervantes is, aki még a legelső Soulcalibur címben, a Soul Edge-ben tűnt fel főgonoszként. A kalóz sem maradhat ki a játékból  szellemalakjában, és persze nem hagyta otthon különleges kard-pisztoly hibridjeit, Acheront és Nirvanát sem. Nézzétek, hogyan használja őket a harcban: 

A Soulcalibur VI október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik Cervantes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)