Hirdetés

SoulCalibur VI - így harcolnak a Darksiders és a Warcraft karakterei

|

Egy lelkes játékos rengeteg időt áldoz arra, hogy más játékokból ismert kedvenc karaktereit is létrehozza.

Hirdetés

A SoulCalibur VI karakterszerkesztője rengeteg lehetőséggel kecsegtet a kreatív elmék számára, és az egészen bizarr bunyósoktól kezdve remek harcosokat is összehoznak a legjobb alkotók.

Hirdetés

A MagnificentBunny nevű Reddit-felhasználó egyik projektje az volt, hogy a Darsiders sorozatból megismert apokalipszis lovasait készítse el a játékban. Természetesen akció közben is láthatjuk Wart, Death-et, Fury-t és Strife-ot, nézzétek meg ti is alább.

Másrészt még a Warcraft: Frozen Throne népszerű karaktereit is megszerkesztette a SoulCaliburban, így már Arthas, Illidan, Maiev és Valeera is látható bunyó közben.

Nektek mi a kedvenc egyedi szerkesztésű SoulCalibur VI harcosotok? (Szerintem például a Pisztácia-ember zseniális lett.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)