Hirdetés

SoulCalibur VI tesztek - mindenki boldog

|

Még pár nap hátravan a hivatalos megjelenésig, a szakma már nagyban gyötri a SoulCalibur VI harcosait.

Hirdetés

A SoulCalibur VI egy meglehetősen látványosnak és izgalmasnak ígérkező verekedős cím. A Project Soul csapata mindent beleadott ebbe az epizódba, a kritikusok pedig egyelőre úgy tűnik, hogy ezt dicséretesnek tartják.

Hirdetés

Az első értékelések 9.5-től indulnak, és egyelőre nincs gyengébb pontszám a 8-asnál. A GameSpot is "csak" egy 8-ast adott (ők mondjuk még dolgoznak az anyagon) és egyelőre annyit kritizáltak, hogy az egyjátékos részleg nem kifejezetten tartalmas vagy izgalmas.

Dual Shockers - 9.5 / 10
Attack of the Fanboy - 4.5 / 5 
Game Revolution - 4.5 / 5
IGN.com - 8.9 / 10
Destructoid - 8.5 / 10
God is Geek - 8.5 / 10
GameSpot - 8.0 / 10(folyamatban lévő)

A SoulCalibur VI megjelenése 2018. október 19-én, azaz most pénteken várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Hamarosan jön Csirke tesztje is, aki most gyorsan megosztja veletek első benyomásait.

Csirke: A SoulCalibur VI tipikusan az a verekedős játék, ahol az abszolút kezdők is pár gomb lenyomásával látványos csapásokat vihetnek be és káprázatos animációkat indíthatnak útra, de az igazán profiknak rengeteget kell tanulniuk ahhoz, hogy a temérdek mozdulatot memorizálni tudják, sőt minden egyes támadás ellenszerét is megjegyezzék. Egyelőre az új kampány viszont sajnos nem tudott beszippantani. Érdekes megoldás, hogy a megszokott sztorimód mellett egy külön történetszálat is kapunk, ahol saját magunk álmodhatjuk meg karakterünket, akivel aztán egy minimális RPG-elemekkel megtűzdelt kalandba foghatunk bele. Itt viszont nem sikerült annyira érdekesre a körítés, hogy az ember ne csábuljon vissza vészesen hamar egy másik játékmódhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)