Hirdetés

Soulcalibur VI - Hilde is csatlakozni fog a harcosokhoz

|

A hősnő valamikor a második szezon során válik elérhetővé a játékban.

Hirdetés

A Bandai Namco nemrégiben bejelentette, hogy már készül a Soulcalibur VI második szezonja, amely új karakterekkel és mozdulatokkal fogja bővíteni a játékot.

Hirdetés

Az egyik DLC-karaktert már mozgás közben is láthatjuk, ugyanis egy új videóban bemutatták Hildét, aki először a Soulcalibur IV-ben volt játszható karakter. Később felbukkant a Broken Destiny, a Lost Swords Soulcalibur-játékokban, és az ötödik számozott alkotásban is játszhattunk vele. Ahogy korábban, Hilde ezúttal is egy lándzsa és egy rövid kard segítségével gyűri le ellenfeleit. Nézzétek meg ti is alább, mit tud a karakter akció közben.

Egyelőre nem tudni, mikor lesz elérhető a játékban Hilde, viszont a PC-s, PS4-es és Xbox One-os verzióban is megszerezhetjük majd. Nektek hogy tetszik a Soulcalibur VI új karaktere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)