Hirdetés

Soulcalibur VI - fura dolgokat művelnek a játékosok a karakterkészítővel

|

Elég részletesen módosíthatjuk harcosunkat a Bandai Namco új játékában, ez pedig természetesen azonnal megihletett néhány rajongót.

Hirdetés

Már játszható a Soulcalibur széria legfrissebb darabja, amelyben ismét péppé verhetjük a gép vagy más játékosok által irányított ellenfeleket. Ráadásul van egy olyan szekciója a játéknak, amelyben mindenki szabadon kiélheti kreativitását, így várható volt, hogy hamar befutnak az első őrült alkotások.

Hirdetés

A Soulcalibur VI karakterkészítőjének hála alaposan testre szabhatjuk egyedi harcosunkat. Az ügyesebbek pedig akár ismert videojátékos vagy filmes szereplőket is újraalkothatnak a funkció segítségével. Valaki például egész jó Cirit készített a játékban.

Az is kiderült, hogy a Warcraft világából ismert Tyrande Whisperwind megalkotása sem lehetetlen.

Kis ügyeskedéssel pedig a Kingdom Hearts szériában szereplő Aqua is könnyedén létrehozható.

Itt épp mindenki kedvenc kalandornője, Lara Croft küzd meg 2B-vel, a NieR: Automata főhősnőjével. 

Egy játékosnak még a Marvel univerzum egyik hírhedt gonoszát, Thanost is sikerült újraalkotnia, ráadásul még harc közben is megnézhetjük a karaktert.

Persze nem csak ismert figurákat másolhatunk le a karakterkészítőben, hanem egészen egyedi arcokat is csinálhatunk. Ilyen az alább látható Lizardman is, aki méretes szerszámmal vonul harcba, és most sajnos nem a fegyverére gondolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)