Hirdetés

Soulcalibur VI - Maxi is visszatér a ringbe

|

A tengerek fenegyereke is beköszön Yoshimitsu és Ríviai Geralt mellett.

Hirdetés

Legutóbb azt jelentette be, hogy Yoshimitsu is visszatér a Soulcalibur VI küzdőterére, de rajta kívül a karakterfelhozatal részét képezi többek között Ríviai Geralt, Grøh, Taki, Nightmare, Ivy, Kilik és Siegfried is. 

Hirdetés

És ezzel még nincs vége! A Bandai Namco bejelentette a következő hőst is a már jól ismert nunchakus hős, Maxi képében, aki a széria egyik visszatérő alakja és apja utolsó kívánságát beteljesítvén a tengeri kalózként lelte meg a teljes szabadságot. Csekkoljátok le, hogy mire képes Maxi a bemutatkozó trailerében: 

A Soulcalibur VI várhatóan 2018-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti kit látnátok szívesen a verekedős játékban karakterként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)