Hirdetés

Soulcalibur VI - jövőhéten startol a második szezon, előzetesen az újdonságok

|

Számos finomság vár a széria rajongóira a közelgő frissítésben.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette, hogy jövőhéten érkezik a Soulcalibur VI második szezonja, ahol többek között a játék első új karaktere, Hilde is megérkezik végre. De vannak még további újdonságok.

Hirdetés

Az új karakter mellett - aki egyébként új mechanikákat is hoz magával - egy új pálya is érkezik a Season 2-es frissítéssel, a The Sanctuary of Steel Wolves. Továbbá egy új tréningzóna, és számos technikai újítás is érkezik a játékba, többek között a felhasználói felület is ráncfelvarráson esik át.

Apróbb újításokból sem lesz hiány, hiszen új chat funkciók, temérdek karaktercicomázási lehetőség, és a szokásos hibajavítások és balanszírozások is érkeznek a november 25-én megjelenő frissítésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)