Hirdetés

Soulcalibur VI - nem csak Ríviai Geralt ragad kardot

|

A Bandai Namco bejelentette a Soulcalibur VI következő karakterét, akit valószínűleg nem kell bemutatni a sorozat kedvelőinek.

Hirdetés

Sokan talán azt sem tudták, hogy jön idén új Soulcalibur játék egészen addig, amíg kiderült, hogy a Bandai Namco és a CD Projekt RED együttműködésének köszönhetően Ríviai Geralt is játszható lesz benne. Nem a Fehér Farkas az egyetlen karakter, aki megdobogtathatja a játékosok szívét. 

Hirdetés

A kiadó egy közleményben adta tudtunkra, hogy egy újabb közismert karakterrel bővül a Soulcalibur VI felhozatala: ő pedig nem más, mint a Soulcalibur széria vezéralakja, Siegfried. A sztori szerint miután Siegfried alulmaradt Kilikkel és barátaival szemben Nightmare alakban, egy ismeretlen helyen találja magát, ahol nem éppen pipacsokat kell majd szednie a mezőn. Nézzétek meg a hozzá tartozó trailert is, csuda dolgokat művel a kardjával. 

A Soulcalibur VI valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)